Boxspring Elegance setting
Boxspring Elegance hoofdbord

Bed op afbetaling Elegance

Vanaf  89,15 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ontdek ongekend slaapgenot met de Boxspring Elegance
Maak van uw slaapkamer een bastion van ongeëvenaarde luxe en comfort met onze Boxspring Elegance. Dit meesterlijk gecreëerde bed biedt een sublieme balans van stevigheid en zachtheid voor een verkwikkende slaapervaring, nacht na nacht.

Betaalbare weelde
Dankzij onze flexibele betalingsmogelijkheden, kunt u nu genieten van de weelde van een topklasse slaapsysteem door de Boxspring Elegance te betalen in 6 gelijke termijnen, zonder extra kosten. Vanaf slechts €89,85 per maand, is dit ultieme comfort nu binnen uw bereik.

Aangepast aan uw voorkeuren
Met een uitgebreid aanbod aan maten, van een intieme 90×200 cm tot een royale 180×210 cm, en een keuze uit drie elegante kleuren: Antraciet, Beige, en Zwart, kan de Boxspring Elegance naadloos worden aangepast aan uw persoonlijke stijl en decor.

Topcomfort
De kwaliteit van Boxspring Elegance schuilt in zijn solide houten basis, versterkt met een 7-zone pocketveringmatras en een luxe topper van hybride schuim, ontworpen voor optimale drukverlichting en ondersteuning door de nacht.

Zorgeloze zekerheid
Elke Boxspring Elegance komt met een standaard fabrieksgarantie van één jaar, zodat u met vertrouwen kunt investeren in uw slaapcomfort.

Een slaaprevolutie
Ervaar hoe de Boxspring Elegance uw nachtrust transformeert tot een ervaring die te vergelijken is met een verblijf in een luxe hotel, waar comfort, luxe en stijl samensmelten. Sta elke ochtend op als herboren, na een rustgevende slaap in uw stijlvolle toevluchtsoord.

Stap over op de Boxspring Elegance en laat uw slaapkamer de definitie van luxe worden. Bestel nu en trakteer uzelf op de slaap die u verdient.

Kies uw afmeting

, , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw topmatras

, , ,