Bed op afbetaling Electric

Vanaf  199,15 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ontdek Grenzeloos Comfort met de Verstelbare Boxspring Electric

Betreed een wereld waar comfort en technologie samenkomen met de Boxspring Electric. Dit innovatieve bed, met zijn elektrisch verstelbare hoofd- en voeteinden, biedt een nieuwe dimensie van persoonlijk comfort en luxe. Afgestemd op uw unieke behoeften, laat de Boxspring Electric u uw perfecte positie voor slaap of ontspanning eenvoudig instellen.

De kern van de Boxspring Electric is een geavanceerd 7-zones pocketveringmatras, verrijkt met een topmatras dat u kunt kiezen uit comfort-, koud-, of traagschuim. Dit zorgt voor een slaapoppervlak dat zowel ondersteunend als uiterst comfortabel is, afgestemd op uw persoonlijke comfortvoorkeur.

Beschikbaar in een palet van drie moderne kleuren – Antraciet, Beige, en Zwart – is de Boxspring Electric ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elk slaapkamerontwerp, terwijl het een statement maakt van zowel stijl als functionaliteit.

Ideaal voor wie waarde hecht aan de mogelijkheid om hun slaapervaring te personaliseren. De Boxspring Electric verheft elke slaapkamer tot een toevluchtsoord van comfort en luxe.

Geprijsd om luxe toegankelijk te maken, met de optie om in 6 overzichtelijke termijnen te betalen vanaf 199,15 euro, maakt de Boxspring Electric het eenvoudiger dan ooit om elke nacht in weelde te rusten. Maak van uw slaapkamer een persoonlijk paradijs met de Boxspring Electric, waar geavanceerd comfort hand in hand gaat met elegant design.

Speciale Kenmerken:

  • Elektrisch verstelbaar aan zowel het hoofd- als het voeteinde voor ongekend comfort op maat.
  • Voorzien van een 7-zones pocketveringmatras met keuze uit verschillende topmatrassen voor persoonlijke voorkeur in comfort.
  • Verkrijgbaar in drie eigentijdse kleuren die elk interieur verrijken.
  • Biedt luxe binnen handbereik met flexibele betaalopties, waardoor droomcomfort voor iedereen bereikbaar wordt.

Boxspring Electric – Synoniem voor innovatie in comfort en stijl, ontworpen voor de ultieme nachtrust.

Kies uw afmeting

, , , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw kleur

, ,

Kies uw topmatras

, ,