Bed op afbetaling Cinema

Vanaf  140,85 p/mnd Betaal in 6 termijnen

Categorie:
Heeft u een vraag over dit product?Mail onze klantenservice

Ontdek Ultiem Comfort en Entertainment met Boxspring Cinema

Droom weg in de revolutionaire Boxspring Cinema, een meesterwerk dat comfort en entertainment naadloos combineert, ontworpen voor de moderne levensgenieter. Deze unieke boxspring is uitgerust met een 7-zone pocketveringmatras dat zich aanpast aan elke contour van je lichaam, verzekerd van een rustgevende slaap. Kies uit comfortschuim, koudschuim, of traagschuim voor de geïntegreerde topper, en personaliseer je slaapervaring tot in perfectie.

Beschikbaar in drie tijdloze kleuren – Antraciet, Beige, en Zwart – de Boxspring Cinema past moeiteloos in elke slaapkamerdecoratie. Maar wat de Cinema echt onderscheidt, is het geïntegreerde voetbord met een verborgen tv-lift. Met een simpele druk op de knop breng je je favoriete films en series tot leven, rechtstreeks vanuit het comfort van je bed.

Geschikt voor iedereen die waarde hecht aan zowel ongeëvenaard comfort als het plezier van thuisentertainment. De Boxspring Cinema transformeert je slaapkamer in een luxe privébioscoop.

Met de flexibiliteit van betaling in 6 termijnen, vanaf slechts 140,85 euro per termijn, is exclusiviteit nog nooit zo toegankelijk geweest. Trakteer jezelf op de Boxspring Cinema en ervaar hoe jouw slaapkamer verandert in de ultieme ontspannings- en entertainmentoase.

Kenmerken:

  • 7-zone pocketveringmatras met keuze uit comfortschuim, koudschuim, of traagschuim topper.
  • Beschikbaar in Antraciet, Beige, en Zwart om naadloos aan te sluiten bij jouw stijl.
  • Innovatief voetbord met tv-lift, voor het ultieme kijkplezier vanuit bed.
  • Flexibele betalingsmogelijkheden, maak luxe toegankelijk.

Boxspring Cinema – Waar dromen en entertainment elkaar ontmoeten.

Kies uw afmeting

, , , , ,

Kies uw hoofdbord

,

Kies uw kleur

, ,

Kies uw topmatras

, ,